- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Potrebni tableti za devojčice porodice Anđelković

Aleksandra Jovanovic

11/01/2022

Lenki, Loli i Lani su potrebni tableti, kako bi mogle nesmetano da prate nastavu u vrtiću, i da zadatke za motoriku mogu da vežbaju i kući. Zato, molimo bilo koga ko je u mogućnosti da donira nove ili stare tablete za devojčice to i uradi.

Petočlanu porodicu Anđelković iz Beograda smo upoznali 2020. godine. Marko i Ana imaju trojke Lenku, Lolu i Lanu(3) koje su dobili nakon višegodišnje borbe i vantelesne oplodnje. Prve dve godine devojčice nisu ove male devojčice nisu oskudevale ni za šta i porodica je živela normalno. Međutim na žalost se njihova se situacija naglo pogoršala.

Marko je ostao bez posla, i sada preživljavaju od Anine delimične plate, jer je ona na porodiljskom. Od ove cifre se odbija još 12.000rsd svakog meseca, u ime kredita koji su podigli za vantelesnu oplodnju.

Ovoj porodici je svaki dan borba, i sada su oni, koji su godina pomagali drugim siromašnim porodicama, došli do toga da nedeljama nemaju novca da kupe bebama pelene, i ponekad zavise od drugih ljudi za pomoć.

Na svu sreću, porodica je u prethodne 2 godine stala na noge, ali im je ponekad pomoć i dalje potrebna.

Pomozimo ovoj divnoj porodici i ovim divnim devojčicama da ne strahuju šta će biti sutra, i imaju ono što im je potrebno za normalno, srećno detinjstvo.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *