- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Smeštaj za porodicu Matijević

Aleksandra Jovanovic

20/12/2019

Dragi naši, sa vama delimo jednu od najlepših priča koju smo čuli od osnivanja naše organizacije. Pisali smo o malenoj Ivi(3) i njenoj mami Mariji Matijević, koje su jedva preživljale same u iznajmljenom stanu. Otkad smo objavili naš apel, život ove male porodice se promenio iz korena. Naime, divni Mileta Voratović ih je primio u svoj dom u želji da im pomogne.

Na žalost, kada je Marija obavestila svog prethodnog stanodavca o selidbi, on je nju i Ivu izbacio iz stana, u 7 uveče, i zabranio im da uzmu stvari. Na svu sreću, videvši naš apel, Mariju je kontaktirala i njena sestra sa kojom nije razgovarala dug niz godina, i pomoglo njoj i Ivi.

Marija, Iva i Mića sada žive u Miletinoj kući, gde se zajedno drže i polako preživljaju dan za dan. Na žalost, Mileta je takođe socijalni slučaj tako da porodica živi od te pomoći.Marija se nada da će, kada se malo prolepša vreme moći ponovo da krene da radi sezonske poslove, kako bi više mogla da doprinese domaćinstvu.

Ova priča ima jako srećan zaplet, ali porodici Matijević je i dalje potrebna pomoć. Kao što smo rekli, svi zajedno žive od socijalne pomoći, i potrebna im je pomoć u vidu hrane, i stvari za Ivu. Svaka pomoć je dobrodošla.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *