- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Sponzorisanje dece novi oblik pomoći naše organizacije!

Bojana Milenovic

10/11/2020

Sponzorisanje dece je u svetu popularan oblik pomoći humanitarnih organizacija za siromašnu i ugroženu decu. Iako kod nas još uvek ovaj oblik pomoći nije u potpunosti zaživeo, naša humanitarna organizacija je odlučila da i na ovaj način pomogne bolesnoj i siromašnoj deci.

Zbog trenutne situacije sa globalnom pandemijom COVID 19 mnogo deca u Srbiji nema osnovnih uslova za život. Potrebni su im hrana, čista voda, grejanje, topla obuća, odeća i druge potrepštine. Mnogi od njih žive na ivici egzistencije i potrebna im je finansijska pomoć za bezbrižno detinjstvo.

Ovaj oblik humanitarne pomoći je zastupljen u celom svetu sa ciljem da svako dete na planeti ima siguran dom. Ovo je upravo i naša ideja. Želimo da pomognemo deci u Srbiji da dobiju kvalitetno obrazovanje i da rastu u zdravom okruženju. Svako dete ima pravo na to, bez obzira da li je srpske, romske ili neke druge nacionalnosti!

Šta je sponzorisanje dece?

Sponzorisanje dece je projekat kojim pomažemo ugroženoj deci u Srbiji da dobiju adekvatnu brigu koja će im promeniti život na bolje. Ovo je humanitarna prilika kojom možete da promeniti dečiji život, da detetu vratite osmeh na lice i unesete radost u njegov život.

Ovaj naš projekat zasniva se na dobijanju kvalitetnog obrazovanja, kao i na finansijsku mesečnu pomoć u iznosu koji sami odredite. Uz vašu donaciju, a našu stručnost, možemo mnogo toga da učinimo za dete i da ga osposobimo za njegovu bolju budućnost.Zašto da pristupiš našem projektu Sponzoriši dete?

Zašto da pristupiš našem projektu Sponzoriši dete?

Kvalitetno obrazovanje i mogućnost da se detetu obezbedi zdravo i normalno detinjstvo njemu znači mnogo. To dete živi u teškim uslovima za život i možda nema jednog ili čak oba roditelja, možda je bolesno ili prosto nema mogućnosti da se školuje.

Sponzorisanje dece novi oblik pomoći naše organizacije! 1
Pomognimo da svako dete u Srbiji dobije obrazovanje!

Vašom donacijom možemo detetu da obezbedimo knjige, školski pribor za učenje i kvalitetnu nastavu. Takođe, možete detetu obezbediti hranu, predmete za domaćinstvo, pristojnu i čistu odeću, sklonište i još mnogo toga neophodnog za normalan život.


Nikada ne zaboravite da vaše malo nekome znači mnogo!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *