SPONZORIŠI DETE

Pomažimo decu na duži period

Šta je sponzorisanje dece?

Sponzorisanje dece je projekat kojim pomažemo ugroženoj deci u Srbiji da dobiju adekvatnu brigu koja će im promeniti život na bolje. Ovo je humanitarna prilika kojom možete da promeniti dečiji život, da detetu vratite osmeh na lice i unesete radost u njegov život.

Ovaj naš projekat zasniva se na dobijanju kvalitetnog obrazovanja, kao i na finansijsku mesečnu pomoć u iznosu koji sami odredite. Uz vašu donaciju, a našu stručnost, možemo mnogo toga da učinimo za dete i da ga osposobimo za njegovu bolju budućnost.Zašto da pristupiš našem projektu Sponzoriši dete?

Sponzoriši dete 1

Sponzorisanje dece je u svetu popularan oblik pomoći humanitarnih organizacija za siromašnu i ugroženu decu. Iako kod nas još uvek ovaj oblik pomoći nije u potpunosti zaživeo, naša humanitarna organizacija je odlučila da i na ovaj način pomogne bolesnoj i siromašnoj deci.

Zbog trenutne situacije sa globalnom pandemijom COVID 19 mnogo deca u Srbiji nema osnovnih uslova za život. Potrebni su im hrana, čista voda, grejanje, topla obuća, odeća i druge potrepštine. Mnogi od njih žive na ivici egzistencije i potrebna im je finansijska pomoć za bezbrižno detinjstvo.

Ovaj oblik humanitarne pomoći je zastupljen u celom svetu sa ciljem da svako dete na planeti ima siguran dom. Ovo je upravo i naša ideja. Želimo da pomognemo deci u Srbiji da dobiju kvalitetno obrazovanje i da rastu u zdravom okruženju. Svako dete ima pravo na to, bez obzira da li je srpske, romske ili neke druge nacionalnosti!

Sponzoriši dete 2

Zašto da pristupiš našem projektu Sponzoriši dete?

Kvalitetno obrazovanje i mogućnost da se detetu obezbedi zdravo i normalno detinjstvo njemu znači mnogo. To dete živi u teškim uslovima za život i možda nema jednog ili čak oba roditelja, možda je bolesno ili prosto nema mogućnosti da se školuje.

Pomognimo da svako dete u Srbiji dobije obrazovanje!

Vašom donacijom možemo detetu da obezbedimo knjige, školski pribor za učenje i kvalitetnu nastavu. Takođe, možete detetu obezbediti hranu, predmete za domaćinstvo, pristojnu i čistu odeću, sklonište i još mnogo toga neophodnog za normalan život.

Nikada ne zaboravite da vaše malo nekome znači mnogo!

Kontaktirajte nas

Za sve dodatne informacije o načinima kako možete pomagati deci na mesečnom nivou, kao i za bilo koja druga pitanja slobodno nas kontaktirajte! 

Uključi se - DONIRAJ!

Kao što naš moto kaže “Ne okreći glavu, UKLJUČI SE!” pozivamo Vas da se uključite u naš program i pomognemo deci da stvore lep život za svoje porodice!

Molimo vas Podelite:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Kontakt

Korisni Linkovi

Bilten - Newsletter

Upišite svoj email za primanje biltena: