- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Stepan Stanisavljević

Aleksandra Jovanovic

27/02/2022

NE OKREĆI GLAVU, UKLJUČI SE!

HITNO: Dete je obolelo od Dijabetesa Tip 1, potreban je uređaj i osnovne namirnice za njega. Njegov život nikad više neće biti isti, ali nadamo se da mu mozemo pomoći i olakšati mu ovaj novi život barem malo.

Jako je teško kad detetu morate da branite hranu, da mu objašnjavate da ne može da jede šta on želi.

Ovo je dete sa kojim smo lično upoznati, i stvarno je pošao dosta, a divno je dete.

Stepan je mnogo izgubilo na težini i sad vodi borbu za normalan zivot.

Stepan je počeo da gubi na kilazi naglo i da pije dosta vode, noću je često mokrio dobrih nedelju dana. Dobio je temperaturu i klonuo u jednom danu. Kada je porodica otišla kod lekara ustanovljeno je da ima mnogo visok šećer, i hitno je prebačen u Niš, na putu je počeo da priča nepovezano i bez smisla, kada je sa porodicom stigao u bolnicu stigli rečeno im je da je zamalo pao u komu.

Nisu dobili Libra senzor koji im je hitno potreban jer, Stepan treba da pođe u školu i lakše bi mu bilo, kao i celoj porodici, kada bi na aparatu imao u vidu koliko šećera ima. S obzirom da će da bude fizički aktivniji, i dok se ne navikne i dok prihvati u kakvoj se situaciji našao.

Stepan je sjajan klinac,odličan u školi sve su mu ocene dobre. Jako se trudi, ali sada malo teže sada prihvata. Ovo je situacija u kojoj se i odrasli teško snađu – a kamoli dete.

Ko je u mogućnosti, može novac uplatiti na naš PayPal i sve će ići njemu i njegovoj porodici (kao i uvek mi sve racune ispostavljamo)

Paypal: pomocsrpskojdeci@gmail.com
Dinarski: 160-535218-63

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *