- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Stepanu je potrebna naša pomoć!

Aleksandra Jovanovic

08/03/2023

HITNO!!!

Molimo sve dobre ljude da podrže našu akciju i pomognu nam da Stepanu Stepanoviću olakšamo svakodnevnicu tako što ćemo mu obezbediti Libre aparat, samim tim i život osobe obolele od dijabetesa učiniti bar malo lakšim.

Ukoliko niste upoznati sa Stepanovom bolešću i svakodnevom borbom ovog deteta, molimo vas da pročitate njegovu priču.

Ovo je Stepanova priča.

Stepan je oboleo od Dijabetesa (tip 1) i potrebne su određene namirnice za njega. Njegov život nikad više neće biti isti, ali nadamo se da mu mozemo pomoći i olakšati mu ovaj novi život barem malo.

Za roditelje je jako teško kada svojoj deci moraju da brane određenu hranu da jedu. Stepanovi roditelji, pored problema sa njegovom bolešću, susreću se i sa ovim. Na trenutak se vratite u period vašeg detinjstva i prisetite se kako je to izgledalo kad su vam branili npr. samo jedan dan da jedete nešto što posebno volite. Da li vam je bilo teško? Sigurni smo da jeste.

Stepanu je, nažalost, svaki dan takav i zato treba svim srcem da budemo uz njega.

Stepan je mnogo izgubio na težini i sad vodi borbu za normalan zivot.

Stepan je počeo naglo da gubi na kilazi i da pije dosta vode. Noću je često mokrio dobrih nedelju dana. Dobio je temperaturu i klonuo u jednom danu. Nakon odlaska kod lekara, ustanovljeno je da ima mnogo visok šećer i hitno je prebačen u Niš. Već na putu do bolnice je počeo da priča nepovezano. Kada je sa porodicom stigao u bolnicu, rečeno im je da je zamalo pao u komu.

Nisu dobili Libra senzor koji im je hitno bio potreban. Stepan treba da pođe u školu i lakše bi mu bilo, kao i celoj porodici, kada bi na aparatu imao u vidu koliko šećera ima.

Stepan Stanisavljević 1

Stepan je sjajan dečak. Odličan je đak. Jako se trudi da prihvati situaciju u kojoj se nalazi. Ovo je previše i za jednog čoveka, a kamoli za dete.

Pozivamo sve vas da mu i dalje budemo neizmerna podrška! Sinonim za njegov trenutni život je mučenje, ali uz našu pomoć, na trenutak, sve poprimi drugačiji oblik.

Ukoliko želite da pomognete Stepanu, to možete učiniti tako što ćete podržati našu akciju uplatom na:

Dinarski racun: 160-535218-63 ili putem paypal-a: pomocsrpskojdeci

Pomozimo bolesnoj, ugroženoj i siromašnoj deci u Srbiji!

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *