- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Veš mašina za porodicu Apostolović

Aleksandra Jovanovic

08/07/2020

Donacija nove veš mašine za porodicu Apostolović!

Želimo da se zahvalimo donatoru, koji je omogućio ovu, dvanaestu po redu uspšnu akciju za porodicu Apostolović. Iskreno, ova donacija je došla na oduševljenje svih nas, pogotovo porodice Apostolović, koji su ostali bez mašine za veš još prošle godine, i od tada su morali da peru na ruke veš za četvoro dece i dve odrasle osobe. Kao što smo rekli, nemamo dovoljno reči hvale za donatora, i zahvalnosti od svih nas iz PSD tima i porodice Apostolović!

Takođe se zahvaljajemo i ljudima koji uporno dele njihovu priču u želji da im pomognu.

Svi smo jako srećni zbog porodice Apostolović, koja već polako ali sigurno staje na noge i lakše može da priušti sve ono što im treba. 

Ukoliko već ne znate, ovo je njihova priča. 19. maja upoznali smo šestočlanu porodicu Apostolović iz Slavujevca. Porodica Apostolović ima četvoro dece, kao i sina Nemanju koji ima težak oblik cerebralne paralize i sa 17 godina ništa ne može da radi samostalno.Roditelji ne rade, a pored Nemanje imaju još tri deteta, koji su hvala Bogu zdravi i sposobni da pomažu u čuvanju brata.

Nemanja mora da pije dosta lekova, za konvluzije i epilepsiju, antihistamine zbog alergije na polen, lekove za spazam u nogama itd…Pored toga ne može da hoda, govori i jede čvrstu hranu. Pored svih lekova potrebne su mu i kašice, pelene i vlažne maramice i sve što je potrebno bebi na mesečnom nivou, i tako svakog meseca od kad se rodio.Kao što smo rekli, porodica sada živi lakše, ali im je i dalje potrebna pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *