- 
English
 - 
en
Serbian
 - 
sr

Započeli smo inicijativu za edukaciju dece i mladih u Srbiji!

Bojana Milenovic

17/12/2020

Naša humanitarna organizacija je započela inicijativu za edukaciju dece i mladih u Srbiji koja zbog siromaštva nemaju uslova da se školuju i kvalitetno edukuju. Ovom inicijativom pomažemo ugroženoj deci i mladim ljudima iz ruralnih sredina da ulažu u sebe i svoju budućnost.

Svake godine Srbiju napusti oko 50 000 mladih ljudi, što je statistički gledano, jedna cela opština. Ideja naše humanitarne organizacije je jasna: da deca i mladi ljudi dobiju kvalitetno obrazovanje, da se usavršavaju i tako ostvare svoje pune potencijale. Zahvaljujući podršci ambasade Katara u Beogradu, pokrenuli smo ovu inicijativu kako bismo im pomogli da se osamostale i zakorače ka boljoj budućnosti.

 

Šta je cilj naše inicijative za edukaciju dece i omladine?

 

Cilj naše inicijative za edukaciju dece i omladine je da im volonterskim radom pomognemo da se kvalitetno edukuju. Adekvatnom i stručnom edukacijom pripremimo našu omladinu, zaglavljene u krugu siromaštva, da nađu dobro plaćene poslove i ostanu u Srbiji.

Cilj je da ovom inicijativom pomognemo mladima u Srbiji da raznim projektima steknu nova znanja i tako usavrše svoje znanje. Pomozimo talentovanim, vrednim, dobrim i pamentim mališanima i omladini da se spasu siromaštva, da usavršavaju sebe i grade svoju budućnost.

Započeli smo inicijativu za edukaciju dece i mladih u Srbiji! 1

Šta obuhvata inicijativa za edukaciju dece i omladine?

U sklopu inicijative našeg udruženja su održavanje časova nekoliko puta nedeljno tokom cele godine. Predavači su profesionalci u svom poslu, sa godinama iskustva iza sebe i voljni su i motivisani da podrže našu inicijativu i pomognu ugroženoj deci i omladini.

Održavaće se časovi 2 – 3 puta nedeljno iz sledećih oblasti:

  1. 1. osnovni i napredni engleksi
  2. 2. komunikacija na engleskom
  3. 3. programiranje
  4. 4. grafički dizajn
  5. 5. pisanje
  6. 6. kako pronaći posao

Nikakvo predznanje, kao ni dodatne veštine, nisu potrebne prilikom apliciranja za projekat. Potrebna je samo dobra volja, motivacija i želja za učenjem, usavršavanje i napredovanjem.

Započeli smo inicijativu za edukaciju dece i mladih u Srbiji! 2

Dobrim odabirom tima profesionalaca, projektima i raznoraznim idejama možemo da promenimo budućnost naše dece.

Naše danas za njihovo bolje sutra!

 Pridružite nam se i pomozite zajedno sa nama da se deca i omladina školuju, obrazuju i dodatno edukuju.

 

PROČITAJTE JOŠ

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *